Broga hill

Posted in Uncategorized on 01/04/2010 by heeroinyui

hai!! maaf ler ye..tak pernah aku update blog ni sebab takde masa..bz ngan keje..huhuh..skng ni disebabkan budget tak bp banyak, jd keje pn tak berapa nak ada sgt so adalah  masa sikit nak tulis blog..dah ler selalu kena perli ngan husband sbb dia kata blog aku dah bersarang sebab tak digunakan..heheh..(yer la dia banyak masa nak tulis blog)😛

oklah nak cite sikit pd 01/02/2010 bersamaan ari isnin(cuti ari wilayah)aku ngan husband lepak2 kat umah..lepas tu terdetik lah idea kteorg nak g panjat bukit broga  yg selama ni kteorg leh tgk dr rumah jer..so dlm pukul 5.30pm kteorg gerak dr rumah.sampai kat tempat tu dlm 5.45 parking la kat ladang kelapa sawit.Lepas tu bermula lah perjalanan kami..nak pergi ke atas ni kenalah trekking sikit.so akan melalui kelapa sawit, hutan sikit.kteorg mendaki ngan sorng uncle ni umur dia dlm 40an gak la..tp dia berjln punyalah laju tertinggal lah kami berdua..hehe..nak sampai kat atas tu adalah dlm 30minit sempat gaklah berpeluh sebab nak naik tu tinggi juga sbb bila aku pusing berlakang huhu curam jer nampak kat bwh..tp bila sampai atasnya..masyaallah..angin yg kuat ngan permandangan dia yg cntik sgt2..suka sgt2..cantik..so kteorg pn layan la amik gmbr.kteorg turun dlm kul 7lbh ingat nak tgk sunset tp tak kesampaian bila ujan nak turun so terpaksalah kami turun awal.Broga hill..tunggu… kteorg akan dtg kembali ngan lbh ramai lagi.. 😛

Hello world!

Posted in Uncategorized on 01/06/2009 by heeroinyui

hi…

today i create my own blog…soo akan ada banyak story disini selepas ini hehehehe!..